انقلاب در نظام سلامت، درخشش جراحان ایرانی در دنیا

افزایش نیروی انسانی بعد از انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان
وی ادامه داد: نیروی انسانی ساختار بهداشت و درمان کشور است و اوایل انقلاب به صورت عمده از پزشکان یا کادر درمان افراد غیر ایرانی بودند و از خارج کشور نیروی انسانی ما تأمین میشد، این پزشکان از کشورهای حوزه آسیای شرقی مانند بنگلادش، هند و پاکستان در کشور ما حضور داشتند؛ همچنین از نظر تخصص زیاد قابل قبول نبوده اما به هر حال مردم ما را در مواقع بیماری درمان میکردند.
زارع زاده اظهار داشت: امروزه ما در ساختار بهداشت و درمان تعداد زیادی دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی داریم که در این مجموعهها افراد را به صورت تخصصی تربیت کرده و امروزه در حوزه بهداشت و درمان دارای تعداد قابل توجهی نیروی انسانی تخصصی و کارآمد را شاهد بوده و پیشرفت چشمگیری داشتهایم.
پیشرفت در حوزه تجهیزات پزشکی
مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور در ادامه گفت: در حوزه درمان، پزشکان متبحر و متخصص خوبی وجود دارند که در حوزه عملهای جراحی در منطقه و دنیا خوش درخشیدهاند. همچنین در حوزه ساخت بیمارستانی، درمانی و بهداشتی امروزه در تمامی نقاط کشور مراکز جامعه سلامت، عکس بهداشتی و درمانی وجود دارد و مراکز پیشرفته بیمارستانی نیز در شهرهای متعدد ساخته و مورد استفاده مردم قرار گرفته است.
وی افزود: در بخش خصوصی مراکز مجهز و بیمارستانهای خوبی دایر شده که به مداوای بیماران مشغول هستند؛ حوزه سوم که پیشرفت در تأمین تجهیزات مورد نیاز بیمارستانی است خوشبختانه به همت و پیگیری جوانان کشور پیشرفتهای چشمگیری مانند استفاده از رباتهای جراح در مواقعی که پزشک حضور ندارد، عملهای جراحی را انجام میدهند اتفاق افتاده است.
پیشرفت در حوزه دارو به کمک تولید داخل
زارعزاده مطرح کرد: در حوزه دارو وقتی شما نگاه کنید متوجه خواهید شد که وابستگی کشور به داروهای خارجی وارداتی کاهش پیدا کرده و بیش از ۹۰ درصد داروها توسط جوانان داروساز در کشور به تولید میرسد.
وی ادامه داد: به نظر من اتفاقاتی که در حوزه بهداشت و درمان از اوایل انقلاب تا به امروز افتاده، پیشرفت خیره کنندهای را ایجاد کرده است و این میتواند منشأ امیدآفرینی باشد برای مردم باشد تا با خیال آسودهتری بر توان داخلی و جوانان برومند کشور تکیه کنند.
مسئول بسیج جامع پزشکی کشور تصریح کرد: در تمام کشورها ساختار بهداشت و درمان یک ساختار پیچیده به شمار رفته، نیازمند به روز شدن و استفاده ازتکنولوژیهای جدید است. اتفاقی که برای حوزه بهداشت و درمان در دنیا میافتد نیازمند بررسیها و به روز کردن متعدد آن است؛ در ایران نیز جوانان ما به کمک علوم جدید فرایندهای درمانی و بهداشتی را برای بهبود حوزه درمانی برای مردم انجام میدهند.
وی افزود: امروزه دنیا با پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی اتفاقات جدیدی را در عرصه پزشکی رقم زده و ما نباید از این مسیر پیشرفت عقب بمانیم. خوشبختانه جوانان فعال و هوشمند کشور در این عرصه علمی حضور داشته و در چند سال اخیر رشد فزایندهای در شرکتهای دانش بنیان شاهد بودهایم.
زارعزاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشور به همت جوانان تمامی حوزهها پیش قدم شده و حرکت میکند. جوانان میتوانند باعث پیشرفت علم و انتقال آن به نسل آینده شوند، به شرطی که حمایتهای لازم از سوی ساختار دولت، ساختار بهداشت و درمان موجبات پیشرفت علم را برای نخبگان فراهم آورده و از آنان حمایت کنند.
کد خبر 6365664
علی
1
بازدید
علی
علی احمدی دارای سابقه طولانی در صنعت توسعه نرمافزار بوده و به عنوان توسعهدهنده حرفهای فعالیت میکند.
پربازدیدترین ها
- هیچ چیزی از مسائل اجرایی کشور را به مذاکرات گره نزدیم
- تأثیر مثبت و قطعیِ سوابق تحصیلی به زبان ساده چه تفاوتی دارد؟
- تعداد رادیوداروهای کشور از مرز ۷۰ عبور کرده است
- چرخه سوخت هسته ای خط قرمز ایران است
- عدم پیشبینی نظر مشورتی شورای نگهبان در روند بررسی پالرمو و CFT
- جزئیات دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی
- کشمکش دو جریان آمریکا بر سر مذاکرات ایران
- لحظه خروج هیات مذاکره ایرانی از محل مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا در رم
- تاثیر مثبت و قطعی سوابق تحصیلی در کنکور به زبان ساده
- رانش زمین در روستای «گُلی» خراسان شمالی
اخبار مرتبط
- مستند ارتش انقلابی
- دیدار جمعی از مسئولان ارشد سه قوه با رهبر معظم انقلاب
- چرا رفتار آمریکا تغییر کرده است؟
- تجلیل از چهره سال هنر انقلاب اسلامی در قم
- جان شوریده و شعر پرشور شاعر معترض انقلاب
- هیئتی که هدف خود را کادرسازی فرهنگی و تربیت یار امام زمان(عج) می داند
- بزرگداشت سی و دومین سالگرد شهادت سیدمرتضی آوینی
- افتتاح نمایشگاه عکس با طوفان الاقصی
- سرگردانی دنبالهدار کنکوریها
- آیا تهدید آمریکا به حمله نظامی علیه ایران جدی است؟
0 نظر
یک نظر ثبت کنید
آدرس ایمیل شما نشان داده نمیشود