سالاریه: پایگاه ملی پرتاب چابهار به زودی تکمیل میشود

وی پایگاه ملی پرتاب چابهار را از جمله محورهای توسعه حوزه زیرساخت در برنامه هفتم پیشرفت معرفی کرد و ادامه داد: این پایگاه در وزارت ارتباطات تکمیل میشود و خیلی زود به نقطه بهرهبرداری آن خواهیم رسید.
رئیس سازمان فضایی ایران همچنین از توسعه آزمایشگاهها مطابق برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: آزمایشگاه کلاس یک تُن جزو برنامههای توسعه در حوزه آزمایشگاهی ما است و در بحث پرتاب و لایههای بالا دست صنعت فضا که به حوزه سختافزاری آن مربوط است، پرتابگرها را توسعه خواهیم داد و برای تثبیت لایه لئو برای رسیدن به قابلیت پرتاب و دستیابی به مدارهای ارتفاع بالا همچون ژئو به عنوان یک پروژه، برنامههای زیر مجموعهای برای آن اجرا خواهیم کرد.
سالاریه در همین رابطه ادامه داد: موضوع پرتابگر و بلوک انتقال مداری را در پروژههای مرتبط با این حوزه توسعه خواهیم داد و همچنین در حوزه طراحی ساخت ماهواره یک منظومه فضایی و ماهوارهای را در دست داریم که شامل ماهوارههای سنجشی و ارتباطی است و در قالب منظومه تعدادی ماهواره مخابراتی نیز پیش بینی شده است.
وی همچنین توسعه کاربرد را از دیگر تکالیف برنامه هفتم توسعه برای سازمان فضایی ایران و بشمرد و عنوان کرد: برنامههای متعددی را برای توسعه کاربردهای مرتبط با برداری از تصاویر و دادههای ماهوارهای پیش بینی کردیم که همه آنها در برنامه توسعه به شکل شفاف و روشن مشخص شده است. و هم اکنون برنامههای ما متناسب با زمان پیش بینی شده در برنامه توسعه در حال اجراست، البته هم اکنون در سال اول اجرای برنامه به سر میبریم.
نگاهی به سازمان فضایی ایران
به گزارش خبرگزاری مهر، جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یکی از معدود کشورهای منطقه خاورمیانه، از سابقه طولانی در زمینه ارتباطات ماهوارهای برخوردار است و از سال ۱۳۴۸ با عضویت در برخی از مجامع بینالمللی مرتبط با فضا خود را به عنوان کشوری پیشرو در امر هوافضا به دنیا معرفی کرده است. تشکیل یک نهاد مستقل و متمرکز در امر فضا در کشور امری اجتنابناپذیر بود، بر اساس ماده ۸ و ۹ مصوبه ۶۸۱۵۹ مورخ ۲۲/۰۹/۱۳۸۲ مجلس شورای اسلامی، شورای عالی فضایی با ریاست رئیسجمهور و عضویت نهادهای ذیربط تشکیل شد و بر اساس همین مصوبه سازمان فضایی ایران تأسیس شد.
بطور مختصر باید تاکید کرد که مدیریت فعالیتهای حاکمیتی توسعه فناوری فضایی و استفاده صلح آمیز از از فضای ماورای جو به عهده سازمان فضایی ایران میباشد. به این منظور، با کشورهای و مجامع بینالمللی تعامل دارد. عضویت داشتن در مجامع بینالمللی مرتبط با این هدف از جمله کمیته استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (COPUOS) و سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (APSCO) و …موید این مطلب است.
کد خبر 6360473
اكرم سادات حسيني شبستري
رضا
1
بازدید
پربازدیدترین ها
- از مطالبه رهبری برای پخش «روایت فتح» تا دوربینی که شهادت آوینی را گرفت
- توضیحات مضروبین درباره حمله اراذل و اوباش خیابان بهشتی تهران
- مستند ارتش انقلابی
- تایید لایحه افزایش سهام ایران در بانک جهانی توسعه
- جزئیاتی از زمان و مکان دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم
- جزئیات دستگیری و زمین گیر شدن متهمین قدرت نمایی در خیابان بهشتی
- فرود هواپیماهای غول پیکر در فرودگاه هیثرو لندن
- احتمال انتشار اخبار ضد ونقیض از دور دوم مذاکرات غیر مستقیم
- مسابقات قهرمانی «شتردوانی» شاهدیه یزد
- شکار ۲۴ پهپاد آمریکایی توسط یمنی ها
اخبار مرتبط
- کاهش چشمگیر هزینههای خارجی آمریکا؛ صرفهجویی یا گام در مسیر انزوا؟
- رژه یگانهای نمونه ارتش جمهوری اسلامی ایران
- مراسم چهلمین روز شهادت سردار مصطفی عبداللهی در مسجد صفا تهران
- ابراز حمایت لاهوتی از قالیباف در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
- جیببرها برگشتند!
- بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان ارشد سه قوه
- دیدار جمعی از مسئولان ارشد سه قوه با رهبر معظم انقلاب
- چرا رفتار آمریکا تغییر کرده است؟
- گزارش رئیس جمعیت هلالاحمر در مجلس درباره خدمت رسانی به مسافران نوروزی
- آمریکاییها از دو ماه پیش برای ایران روایت سازی می کردند
0 نظر
یک نظر ثبت کنید
آدرس ایمیل شما نشان داده نمیشود