نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید

تأکید بر مصرف آب سالم
رئیس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به اهمیت آب آشامیدنی سالم گفت: فقط از آبهای بستهبندیشده، آب معدنی و آب شبکه عمومی شهری برای آشامیدن، تهیه غذا، شستوشوی دست و مسواک زدن استفاده کنید و در صورت عدم دسترسی به آب سالم، حتماً آب را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید، به هیچ عنوان از یخهای فاقد بستهبندی و نشانههای بهداشتی، یا یخهایی که در شرایط نامناسب نگهداری و توزیع میشوند، استفاده نکنید.
نکات ایمنی در مصرف مواد غذایی
فرهادی با اشاره به نگهداری صحیح غذاها گفت: غذاهای گرم باید در دمای بالاتر از ۶۰ درجه و غذاهای سرد در دمای کمتر از ۵ درجه سانتیگراد نگهداری شوند و مواد غذایی باید در بستهبندی مناسب و دور از دسترس حشرات و گردوغبار نگهداری شوند و غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط بمانند؛ اگر قصد مصرف مجدد غذاهای پختهشده را دارید، حتماً آنها را تا دمای ۷۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: از مصرف میوه و سبزیجات خامی که بهدرستی شسته و ضدعفونی نشدهاند، خودداری کنید و غذاهای پختهای که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال در دمای محیط ماندهاند، نباید مصرف شوند.
نکات مهم درباره مصرف لبنیات و کنسروها
فرهادی توصیه کرد: در سفر، فقط از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنید و قبل از مصرف کنسروها، از داشتن مجوز و تاریخ مصرف آنها مطمئن شوید. از مصرف کنسروهایی که نشتی، زنگزدگی یا بادکردگی دارند، خودداری کنید و حتماً آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
رعایت ایمنی در محل اسکان
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد: در محل اسکان موقت، از وسایل گرمایشی غیراستاندارد مانند پیکنیک، اجاق گاز و زغال در فضای بسته چادر یا خودرو استفاده نکنید و فقط از وسایل گرمایشی ایمن و دارای استاندارد بهره ببرید و قبل از برپایی چادر یا کمپ، محل استقرار خود را بررسی کنید و از مناطقی که ممکن است محل لانه جوندگان و حشرات باشند، اجتناب کنید. استفاده از پشهبند، اسپری یا پمادهای دافع حشرات و پوشیدن لباسهای آستینبلند در مناطق پرخطر ضروری است.
فرهادی در پایان تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یا در صورت بروز بیماریهای گوارشی پس از مصرف غذا در این اماکن، شهروندان میتوانند از طریق تماس با شماره ۱۹۰ موارد را گزارش دهند.
کد خبر 6410547
محدثه رمضانعلی
علی
2
بازدید
علی
علی احمدی دارای سابقه طولانی در صنعت توسعه نرمافزار بوده و به عنوان توسعهدهنده حرفهای فعالیت میکند.
پربازدیدترین ها
- تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟
- اصلاحات قانونی در حوزه ترافیک کلید خورد؟
- روند افزایش دما از امروز در اغلب نقاط کشور
- جزئیات دور دوم گفتوگوهای غیرمستقیم در رم
- بازدید خبرنگاران گروه رسانهای مهر از خبرگزاری رسمی قطر
- ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
- کاهش چشمگیر هزینههای خارجی آمریکا؛ صرفهجویی یا گام در مسیر انزوا؟
- از زمین خاکی تا ویترینهای لاکچری!
- از مطالبه رهبری برای پخش «روایت فتح» تا دوربینی که شهادت آوینی را گرفت
- «ترامپ خوب، نتانیاهوی بد»؛ بازی پلیس خوب و بد در مذاکرات هستهای
اخبار مرتبط
- ۲۹ اسفند رکورد تاریخی مصرف سوخت با ۱۶۴ میلیون لیتر شکسته شد
- بیمارستانهای به جا مانده از جنگ جهانی دوم!
- آخرین موج مسافرتی نوروز
- تالاسمی در ایران؛ چالشها و درمان
- بازگشت مسافران نوروزی قزوین
- سرزمین من؛ سواحل دریای خزر
- لرستان چهارمین مقصد گردشگری در کشور شناخته شد
- سرزمین من؛ مسجد کبود تبریز
- وزیر کشور: مدیریت مصرف آب را در اولویت قرار دهیم
- تصادفات رانندگی سالانه ۶۰ هزار معلول و ۲۰ هزار فوتی برجا میگذارد
0 نظر
یک نظر ثبت کنید
آدرس ایمیل شما نشان داده نمیشود